\documentclass[12pt]{article}

\begin{document}

\title{ICOV User manual}

\section*{ICOV User manual}


\subsection*{Interactive coder}


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id erat vitae ipsum maximus tristique id eget urna. Vivamus rhoncus sapien vel ipsum egestas hendrerit. Maecenas porta eleifend gravida. Fusce eu lobortis sem, nec dictum dolor. Nam efficitur metus nec mollis ultricies. Proin dictum rhoncus sapien nec molestie. In auctor risus sed justo mollis venenatis. Donec efficitur sed est id facilisis. Cras sagittis purus sit amet turpis rhoncus, non scelerisque lacus viverra. Pellentesque ullamcorper accumsan risus, vulputate luctus quam volutpat in. Mauris egestas et risus dignissim vehicula. Integer accumsan dignissim quam, mattis dapibus nisi fermentum sed. Sed lobortis magna lectus, at tincidunt nisl fringilla vel. Donec non tempor diam, ac scelerisque dui. Ut porttitor in mauris ac tempus. Donec ultricies justo vitae vulputate fermentum.



\subsection*{Installation}

Suspendisse et tempor tortor, et convallis urna. Suspendisse potenti. Vestibulum tristique accumsan lectus venenatis posuere. Sed nec lobortis purus, ut imperdiet nibh. Nam volutpat augue aliquet lacus sagittis tincidunt. Phasellus viverra ultrices neque non sollicitudin. Phasellus maximus metus ligula, at ultricies nibh sagittis a. Quisque libero nibh, rhoncus ac imperdiet ut, dapibus a arcu. Aliquam blandit leo nec dignissim vehicula.



\end{document}
